KÜTAHYA / EMET - Gazi Emet Anadolu Lisesi

Gazi Emet Anadolu Lisesi

KAYNARCA MAH. MEKTEP SK. NO: 24 EMET / KÜTAHYA
Vizyon
İstiyoruz ki..... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsi.... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın… Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın… Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu;yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “model okul’’ olsun.
Misyon
Biz Gazi Emet Anadolu Lisesi tüm idareci,öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ,onlara çalışmanın ve başarının erdemini,Türk Kültür ve değerlerine bağlı,evrensel insan ilişkilerine saygılı,toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak;ülkemizin öğretmen yetiştirme politikalarının temel kaynağı vefideliği olarak;Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye"idaaline ulaşmayı hedefleyen ,Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yatiştirmek için varız.
BAŞLANGIÇ:08:30 BİTİŞ:16:30
İl Merkezine 100 Km